Klant: Grandcafé Vrienden

Locatie: Marie Heinekenplein in Amsterdam.  Website: www.caferestaurantvrienden.nl.

Project: Terrasmeubels van hout en metaal. Grandcafé Vrienden heeft een ruim terras waar het altijd vol zit. Voor de eettafels en eetstoelen en banken is gekozen voor stevig materiaal die bestand is tegen de grote drukte. PattiTechniek heeft de tafels en eetbanken gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materiaal zodat de meubels seizoen in en seizoen uit buiten kunnen blijven staan. In samenspraak met de klant is de keuze gemaakt voor het ontwerp van de meubels zodat deze precies bij de uitstraling van het grandcafé past. De werkzaamheden waren o.a. steigerhout banken en tafels op maat gemaakt, nieuw geschaafd en gebeitst.

Bekijk de terrasmeubels door op een van onderstaande foto’s te klikken voor een vergroting.

Share this PattiTechniek projectShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone