Klant: Fanta Vision bij de Hogeschool van Amsterdam

Locatie: Wibautstraat Amsterdam. Website: www.hva.nl.

Project: Aanleg van audio- en videoapparatuur in het hele pand. De hogeschool heeft vele collegezalen waarin onderwijs wordt gegeven, verschillende computerruimtes en studiezalen. PattiTechniek legt al het electra aan in de verschillende ruimtes door kabels te trekken, de bekabeling en de aansluitingen van het audio- en videoapparatuur. Denk hierbij aan smartboards, whiteboards, beamers en tv-schermen. Inclusief het ophangen.

In onderstaande foto’s ziet u de aanleg van de bekabeling.

Electra aanleg 2 Bouwbedrijf Amsterdam Pattitechniek

Electra aanleg Bouwbedrijf Amsterdam Pattitechniek

Share this PattiTechniek projectShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone