Over ons

PattiTechniek
Ruim 20 jaar ervaring in de bouwwereld. Richard is een vakman en kan zijn passie kwijt in zijn eigen bedrijf PattiTechniek. Hij heeft in 2010 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Passie en vakmanschap, een perfecte combinatie dat u terug ziet in al zijn projecten.

Kluswerk op maat
PattiTechniek biedt een totaaloplossing voor uw kleine en grote klussen, binnen en buiten.
Een greep uit de mogelijkheden:

  • Timmerwerk - Een terras of tuinset van steigerhout, een eigen ontwerp eettafel of kledingkast, een bar in een restaurant, een houten tuinhuisje en zo zijn er nog meer timmerwerk mogelijkheden. Op maat gemaakt precies zoals u het hebben wilt.
  • Verbouwingen - Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, loodgieterswerk, kozijnen plaatsen, radiatorbekleding, laswerk, schilderwerk, tegels zetten of een vloer leggen. Voor grote en kleine klussen kunt u Pattitechniek inschakelen.
  • Electra & Audio-video - Tv’s ophangen, smartboards installeren en alle andere electra klussen, laat dat maar aan de vakman over!

Werkwijze
PattiTechniek bespreekt met u het project, denkt met u mee en geeft advies. Er wordt een afspraak gemaakt (bijvoorbeeld op locatie voor meet verrichtingen) en u krijgt vervolgens een offerte. Bij akkoord van de offerte wordt een strakke tijdsplanning gemaakt. U heeft 1 aanspreekpunt en er wordt nauw contact gehouden over de voortgang.

Heeft u een klus? Neem contact met ons op via de contactoptie in het menu.